Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak!  Részletek az "Adatvédelmi Nyilatkozatban"

Ez Sanchez Moreno Corina Független Herbalife Tag weboldala. A hivatalos Herbalife Magyarország Kft.
Weboldalért keresse fel a Herbalife.hu oldalt

Megértettem
Termékek Menü

Ön hányszor étkezik naponta?

Ön hányszor étkezik naponta?

Legtöbben a napi háromszori étkezést választják, vagy azért mert így szokták meg, vagy mert erre van idejük. Ez a szokás azonban veszélyt hordoz magában.

A három nagy adag étel fogyasztása esetén vércukor szintünk hirtelen megugrik ami energiabombaként hat szervezetünkre. A megugrott vércukorszint fokozza az inzulin termelést, ami kivonja a vérből a felesleges cukrot, zsír formájában elraktározza, és ezzel egy időben energiaszintünk hirtelen leesik. Ilyenkor nagyon könnyen nyúlunk egészségtelen, cukros nassolnivaló után, hogy kitartsunk a következő étkezésig.

Hogyan tudjuk ezt elkerülni?

Kutatások azt igazolják, hogy napi öt kisebb adag étel segít elkerülni a vércukor és energia szint ingadozását, segít kordában tartani az éhség érzetet, és a testsúlyt. Az anyagcserére és az emésztésre is pozitív hatással van.

Amennyiben okosan megtervezzük az öt étkezést, akkor el tudjuk kerülni a hirtelen jött éhségérzetből adódó rossz választást, és mindig az egészségesebb megoldást tudjuk választani.

Fontos hogy tápanyagban gazdag, de egészséges és könnyen emészthető ételeket válasszunk. Néhány szempont a választáshoz:

  • Fogyasszunk több zöldséget és gyümölcsöt.
  • Növeljük a napi rost bevitelt teljes kiőrlésű gabonákkal, zabkásával, Herbalife Rost tablettával.
  • Az idegrendszer egészséges működése érdekében figyeljünk oda az omega-3 zsírsav bevitelére. Fogyasszunk több tengeri halat, avokádót, vagy ha ez nem megoldható, akkor Herbalifeline tablettát
  • Minden étkezésnél fogyasszunk fehérjét. Ennek számos pozitív hatása van a szervezetre, és még a teltségérzetet is hosszabb ideig fenntartja. A Formula-1 shake gazdag fehérjében és egyéb tápanyagban miközben alacsony a kalóriatartalma és könnyen emészthető. Bármelyik napszakban tökéletes választás.
Tartalomhoz tartozó címkék: blog