Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak!  Részletek az "Adatvédelmi Nyilatkozatban"

Ez Sanchez Moreno Corina Független Herbalife Tag weboldala. A hivatalos Herbalife Magyarország Kft.
Weboldalért keresse fel a Herbalife.hu oldalt

Megértettem
Termékek Menü

Omega 3 kapszula az egészséges érrendszerért

Az egészséges életmódra törekvők számára nem újdonság, hogy a hétköznapi táplálkozási szokásaink sajnos hagynak némi kívánnivalót maguk után.

A hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket koncentrált és minél természetesebb összetevőkből álló étrendkiegészítőkkel szükséges pótolnunk. A Herbalife prémium minőségű étrendkiegészítőt kínál az Omega 3 zsírsav pótlására, mégpedig a Herbalifeline-t. A Herbalifeline Omega 3 kapszula támogatja a szív és az érrendszer egészséges működését, valamint segít megőrizni az ízületek rugalmasságát.

Ez az Omega 3 kapszula egyedülálló módon részesíti Önt a tenger gyümölcseinek előnyeiből: professzionális tengeri-lipid komplexként széles körben támogatja az Ön egészségét.

  • A Herbalifeline összetevői az EPA és DHA zsírsavak. A Herbalifeline Omega 3 kapszula általánosságban is kitűnő immunerősítő hatással bír, mindamellett képes normalizálni a koleszterinszintet, a vérnyomást, és szinten tartani a vér triglicerid szintjét, miközben elősegítheti néhány agyi funkció optimális működését is.
  • Az összetevők továbbá az ízületeket rugalmasabbá tehetik.
  • A termék kiváló minőségű mélytengeri halolajat tartalmaz, azonban halas utóíz nélkül! A tipikus halas utóíz csökkentését az egyedülálló összetételének és segédanyagainak köszönheti: kakukkfüvet, borsmentát és szegfűszeget is tartalmaz.

Ezek az értékes gyógynövény kivonatok ráadásul tovább erősítik a halolaj gyulladáscsökkentő hatásmechanizmusát is, arról nem is beszélve, hogy természetes konzerválószerként funkcionálva megőrzik a halolaj frissességét és tisztaságát. Ha tehát Önnek fontos az egészsége, akkor ez az Omega 3 kapszula nélkülözhetetlen az Ön számára!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog