Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak!  Részletek az "Adatvédelmi Nyilatkozatban"

Ez Sanchez Moreno Corina Független Herbalife Tag weboldala. A hivatalos Herbalife Magyarország Kft.
Weboldalért keresse fel a Herbalife.hu oldalt

Megértettem
Termékek Menü

Hatásos ránctalanító krémet keres?

Minden nő szeretné – főként egy bizonyos kor után – ha a megjelenő ráncok egyszer csak elhalványodnának, vagy éppen el is tűnnének!

A ráncosodás egy természetes folyamat, hiszen a bőr az évek során már a sok-sok környezeti hatás és a belső biológiai működésünk változásai – lassabb sejtregenerálódás, kevésbé rugalmas és feszes bőr – miatt folyamatosan ráncosodik, mégis nehezen viseljük el ezt a változást.

A nők szinte kivétel nélkül rendkívül érzékenyek a szem körüli, az arc és a nyak illetve a dekoltázs területén jelentkező ráncokra.

A rengeteg ránctalanító praktika és csodaszer között azonban könnyű elveszni! Kezelje őket fenntartással, és figyelje a termékek összetevőjét!

A Herbalife SKIN család tagjai olyan bőrápoló kozmetikumok, melyek nem tartalmaznak parabéneket és egyéb káros vegyi anyagokat, mindamellett a jótékony hatóanyagok exkluzív összetételével bizonyítják hatékonyságukat. A Herbalife Skin ráncfeltöltő széruma kifejezetten a ráncok hatékony eltüntetése céljából került kifejlesztésre.

Ez a multifunkciós ránctalanító szérum segít halványítani az öregedés látható jeleit, tehát a finom vonalak és ráncok láthatóságát képes halványítani vagy akár el is tüntetni már akár 7 nap alatt.

Számos klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy jelentősen javítja a bőr rugalmasságát, sima és selymes tapintást kölcsönözve annak. Ajánlott naponta kétszer, reggel és este használni az optimális eredmény érdekében, az arclemosó és a tonik után, reggel pedig a hidratáló használata előtt.

Összetevői közül néhány kiemelkedő alkotóelem:

  • B3-vitamin
  • antioxidánsokat tartalmazó C- és E-vitamin
  • aloevera kivonat
  • gesztenyemag-kivonat
  • peptidek

Ez a ránctalanító krém minden bőrtípus számára megfelelő!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog