Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak!  Részletek az "Adatvédelmi Nyilatkozatban"

Ez Sanchez Moreno Corina Független Herbalife Tag weboldala. A hivatalos Herbalife Magyarország Kft.
Weboldalért keresse fel a Herbalife.hu oldalt

Megértettem
Termékek Menü

Fogyasztószerek a könnyű fogyásért

A legtöbb súlyfelesleggel rendelkező személy arról álmodik, hogy egyszer sikerül az ideális testsúly elérnie.

Sokan kipróbáltak már különféle diétákat, különféle fogyasztószerek hatásaival ismerkedtek, de az eredmény nem vezetett semmire.

Lehetséges, hogy elértek egy bizonyos súlyvesztést, de a kúra abbahagyásával az vissza is szökött a testre. A látványos, hatékony és tartós eredmény elérése érdekében szükséges kiválasztani egy olyan programot, amely sikeressége már bizonyított, ugyanakkor egy-egy program mellé szükséges az életmódváltás, az egészséges ételek fogyasztása, a szükségtelen élelmiszerek elhagyása és a rendszeres sport.

Ezekkel érhető el az ideális testsúly, amely nem csak esztétikailag nyújt szép látványt, hanem a szervezet számára egy hosszabb és egészségesebb életmódot kínál.

A Herbalife olyan különféle fogyasztószerek kínálatával rendelkezik, amelyek nem csak hogy segítenek leadni a felesleges kilókat – bármiféle koplalás nélkül – hanem segítenek meg is tartani az ideális testsúlyt.

A Herbalife fogyasztószerek titka abban rejlik, hogy pontosan annyi és olyan minőségű tápanyagot tartalmaznak, amennyire és amire a szervezetnek szüksége van, hiszen a fogyasztószerek hatékonysága a kalóriatartalomban gyökerezik, a Herbalife termék csak 220 kalóriát tartalmaz.

A Herbalife fogyasztószerek egy könnyű, gyors és tartós fogyást ígérnek, az egészséges életmód érdekében. Csupán annyira van szüksége, hogy napi két étkezést helyettesítsen a fogyasztószerek egyikével, az egy fő étkezés viszont legyen teljesen egészséges és zsírszegény. Mindemellett napi 2 alkalommal fogyasszon salátát, párolt zöldséget, friss gyümölcsöt vagy zöldséget. Nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel, tehát a napi minimum 2 liter víz is szükséges. Válasszunk mozgásformát, napi 20-30 perc mozgás ajánlott a test egészségéért. Ezzel a programmal Ön könnyen és gyorsan faraghatja le a felesleges kilókat!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog