Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak!  Részletek az "Adatvédelmi Nyilatkozatban"

Ez Sanchez Moreno Corina Független Herbalife Tag weboldala. A hivatalos Herbalife Magyarország Kft.
Weboldalért keresse fel a Herbalife.hu oldalt

Megértettem
Termékek Menü

Az olasz falu titka - 100 éves kor felett is egészségesen

Az olasz falu titka - 100 éves kor felett is egészségesen Olvastam egy kis olasz halászfaluról, ahol a lakosság mindössze 645 fő, de ennek több mint a fele 100 éves kor felett van és makk egészséges. A cikk  az origo.hu-n jelent meg. A falu titkát nemzetközi kutatócsoport vizsgálja.

Hagy idézzek itt egy bekezdést a cikkből:

"A vizsgálatba bevont 300 főnél elvétve diagnosztizált szívbetegséget vagy Alzheimer-kórt a Kalifornia Egyetem, a San Diegói Orvostudományi Egyetem, illetve a római La Sapienzia Egyetem szakembereiből álló kutatócsoport. Ez részben a település elhelyezkedésének tudható be: az acciaroliaknak mindennap sokat kell gyalogolniuk, gyakran hegynek fölfelé kaptatva. Másik különlegesség a helyi konyha, amely rengeteg rozmaringot használ."

A rozmaring számtalan jótékony hatásával telis tele van a szakirodalom, és a fenti példa is mutatja, hogy nem alaptalanul.

Ha mi is szeretnénk hasonló kort elérni, és nem csak elérni, hanem azt egészségben élvezni, akkor ne ijedjünk meg a domboldalaktól, és használjuk ki a rozmaring csodálatos hatásait, amit a Herbalife természetesen már felfedezett, és tálcán kínál nekünk.

A rozmaringot A, C és E vitaminnal, valamint a szintén csodálatos hatású kurkumával és astragalus-szal a mindennapjaink részévé teszi a RoseGuard tablettában. Mert ezek a dolgok akkor igazán hasznosak ha a mindennapjaink részei, csakúgy mint az olasz falu örökifjúinak.

Az egészségünknél nincs fontosabb. Ha hosszan akarunk élni jó életminőségben, akkor tanuljunk azoktól akik már bizonyítottak.

A RoseGuard-ról további információt itt talál:http://www.egeszsegesformaban.hu/herbalife-immunerosites-82/herbalife-roseguard-tabletta-343

A teljes cikket itt tudja elolvasni:http://www.origo.hu/egeszseg/20160402-hosszu-elet-oregseg-kutatas-taplalkozas-genetika-statisztika.html

Nagyon szép napot, és egészséges, hosszú életet kívánok!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog