Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak!  Részletek az "Adatvédelmi Nyilatkozatban"

Ez Sanchez Moreno Corina Független Herbalife Tag weboldala. A hivatalos Herbalife Magyarország Kft.
Weboldalért keresse fel a Herbalife.hu oldalt

Megértettem
Termékek Menü

A halolaj kapszula jót tesz a szervezetnek

Az emberiség már évszázadok óta fogyaszt halat, talán nem is véletlenül. Először is kiváló fehérjeforrás, amire a szervezetnek folyamatos szüksége van.

Ezen kívül a halolaj számos jótékony összetevőt tartalmaz, amelyek kiváló hatással vannak a szervezetre. A halolaj kapszula szedése mindenkinek ajánlott, aki szeretne egészségesen élni.

A nemzetközileg elfogadott táplálkozási ajánlás szerint manapság már mindenkinek javasolt hetenként legalább kétszer bármilyen formában halat fogyasztania, mivel a halak zsírjában lévő telítetlen zsírsavak fontos szerepet játszanak az érbetegségek megelőzésében.

Terhes nők számára a halolaj kapszula remek választás lehet, mivel ezek a készítmények rengeteg hasznos tápanyagot tartalmaznak a magzat számára is.

Nem csupán városi legenda az, hogy, ha kismama sok halat eszik, fejlettebb lesz a születendő gyermeke testileg és szellemileg egyaránt.
A DHA egyike a többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavaknak, amely rendkívül fontos az emberi szervezet számára. Az orvosi kutatók kimutatták, hogy a halolajban talált zsírsav fokozza az LR11 termelést is.

Mi ennek az anyagnak az igazi jelentősége? Segít például az Alzheimeres betegeken.

Az Alzheimer-kórban szenvedő betegeknél az LR11 fehérje szintje jóval alacsonyabb, mint kellene.
Ez a protein előzi meg, hogy az agyi neuronokra káros hatással levő beta amyloid a szervezetben felhalmozódjon. A halolaj kapszula bizonyítottan serkenti az LR11 fehérje termelését a szervezetben, ezáltal képes lelassítani az Alzheimer kórban szenvedők tüneteinek kialakulását.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog