Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak!  Részletek az "Adatvédelmi Nyilatkozatban"

Ez Sanchez Moreno Corina Független Herbalife Tag weboldala. A hivatalos Herbalife Magyarország Kft.
Weboldalért keresse fel a Herbalife.hu oldalt

Megértettem
Termékek Menü

Szeretne vékonyabb, feszesebb testalkatot?

Ha vékonyabb, feszesebb testalkatra vágyik, ideje a testzsír százalékának csökkentésére koncentrálni és növelni a sovány izom mennyiségét. De tudja, hogy ebben a megfelelő táplálkozás kulcsszerepet játszik?

A Herbalife-nál hisszük, hogy a céljai elérését 80%-ban a táplálkozás és 20%-ban a testedzés segíti elő.

Élsportolók és élcsapatok használják világszerte a Herbalife táplálkozási elveit, hogy a legjobb teljesítményt tudják nyújtani - és ez az Ön számára is elérhető! 

A Herbalife szerint a kiegyensúlyozott táplálkozás nem a kalóriák számolgatásáról szól. Nem is arról, hogy lemondjon kedvenc ízeiről, vagy hogy teljes élelmiszercsoportokat iktassunk ki, mint ahogy a nulla szénhidrátos diéták teszik. A Herbalife rendelkezik azzal a tudással, technológiával és elkötelezettséggel, hogy a legjobb minőségű tápanyagot biztosítsa az Ön számára céljai eléréséhez. 

A makro-tápanyagok, azaz fehérje, a zsírok és a szénhidrátok fogyasztására az Ön számára ajánlott beviteli értékek szerinti mennyiségben naponta szükség van, csakúgy mint a mikro-tápanyagok, mint vitaminok és ásványi anyagok, fogyasztására, továbbá a rendszeres testmozgásra és a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztásra.

Ezeknek a tápanyagoknak a megfelelő élelmiszerekkel és a tudományosan megalapozott háttérrel rendelkező termékekkel történő bejuttatása a szervezetbe kulcsfontosságú a testünk megfelelő táplálásához. Sőt, több haszna lehet, mint gondolná, beleértve, hogy elősegíti az Ön számára az egészséges testsúly, az egészséges bőr, a normál emésztés, illetve az ízületek és az agy egészségének elérését.

A Herbalife termékek a legjobb alapot adják az Ön céljainak eléréséhez. Egészítse ki a programot heti 3-5 alkalommal valamiféle, az Ön lehetőségeihez mért testmozgással, figyeljen oda a napi 1,5-2 liter víz elfogyasztására, és az eredmény nem marad el!

A program részleteit itt találja:

http://www.egeszsegesformaban.hu/herbalife-testsuly-kontroll-program-leirasa-15

Forrás: Herbalife termékkatalógus 2016 ősz: http://www.herbalifeproductbrochure.com/hu/brochure.shtml

Tartalomhoz tartozó címkék: blog