Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak!  Részletek az "Adatvédelmi Nyilatkozatban"

Ez Sanchez Moreno Corina Független Herbalife Tag weboldala. A hivatalos Herbalife Magyarország Kft.
Weboldalért keresse fel a Herbalife.hu oldalt

Megértettem
Termékek Menü

Immunerősítő szerek hatása

Rendkívül fontos, hogy a tavaszi időszak a test és a szervezet állóképességének rendbetételéről is szóljon.

A téli időszak ugyanis sokkal jobban megerőltette a szervezet állóképességét, hiszen a kevés vitaminnak köszönhetően a tartalék anyagok felemésztésének időszakát éltük. Ezért fontos, hogy tavasszal pótolja ezeket a fontos vitaminokat. Másrészt a tavaszi időjárás teljesen másképp veszi igénybe a testet, a szervezetet, amely ronthat az állóképességen. Ezért is fontos, hogy még a jó idő bekövetkezte előtt felkészítse a testét és szerveit, hogy azok mind jobban meg tudjanak küzdeni a tavasszal szaporodó baktériumokkal és vírusokkal.

A tavasz ne csak a természet megújulásáról, de a test rendbetételéről is szóljon! Számos népi gyógyászati terméket ismerünk, amelyek segítenek az immunrendszer erősítésében, illetve a fejlett orvostudománynak köszönhetően ma már az immunerősítő szerek közül is válogathatunk. Fontos azonban tisztában lenni az immunerősítő szerek összetételével, hogy az állóképesség növelésének szándéka nehogy a visszájára forduljon.A Herbalife immunerősítő szerek teljes mértékben az Ön egészsége szempontjából készültek. A vitaminokban és antioxidánsokban gazdag immunerősítő szerek tökéletesek a tavaszi időszak méregtelenítésére és vitaminpótlására.

A Herbalife Schizandra Plus terméke egy olyan kínai gyógynövényt tartalmaz, amely rendkívül erős immunerősítő hatással bír. A kínai gyógyászat már nagyon régóta használja ezt a növényt, ezért sem kérdéses ennek jótékony hatása. A gyógynövény fogyasztása segíti a szervezetet, hogy az könnyebben alkalmazkodjon a környezetéhez, illetve fokozza az oxigénbevitelt és a test sejtjeinek megújulását is felgyorsítja. Ez a termék – az immunerősítés mellett – ajánlatos a szezonális vírusmegbetegedések gyógyítására is.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog