Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak!  Részletek az "Adatvédelmi Nyilatkozatban"

Ez Sanchez Moreno Corina Független Herbalife Tag weboldala. A hivatalos Herbalife Magyarország Kft.
Weboldalért keresse fel a Herbalife.hu oldalt

Megértettem
Termékek Menü

Herbalife Niteworks az erős szívért és érrendszerért

Tudta Ön, hogy az érrendszeri megbetegedések az egészséges életmód hatására kevesebb eséllyel fordulnak elő?

Ez azért nagyon fontos információ, mivel sajnos a szív-és érrendszeri betegségek és halálozások száma jelenleg rendkívül magas.

A helytelen, mozgáshiányos, stresszes életvitel és a rossz táplálkozás nagymértékben hozzájárul ezen betegségcsoport kialakulásához.
Mivel az érrendszer és a szív a test motorja, ezért kiemelt figyelmet kellene fordítani rá! Így hát kijelenthetjük, hogy ha az érrendszerét karban tartja, azt az egész szervezete érezni fogja, és meghálálja.

Biztosítsa a legkiemelkedőbb tápanyagokat szervezetének - a Herbalife Niteworks-szel!

A Herbalife Niteworks étrendkiegészítőt a Nobel-díjas Lou Ignarro segítségével fejlesztették ki, mivel a nitrogén-monoxid kutatásának szentelte az életét, és aki óriási szaktekintély! Az L-arginin és az L-citrulin anyagoknak a szervezet nitrogén-monoxid termelésére gyakorolt hatásáról szóló kutatásaiért Nobel-díjat kapott. A Herbalife Niteworks három aminosav (arginin, citrulin, taurin) és két antioxidáns (C-, E-vitamin) optimális keveréke, mellyel a szervezetet nitrogén-monoxid termelésre ösztönzi. A nitrogén-monoxid felelős az érrendszer karbantartásáért.

Amennyiben a szervezet elegendő mennyiségben termeli, szinte kizárhatóak az olyan szív- és érrendszeri megbetegedések, mint az

  • érelmeszesedés
  • agyvérzés
  • infarktus
  • inkontinencia
  • potencia-zavar
  • stb.

A Niteworks alkalmazása nagyon egyszerű - két mérőkanálnyi (9 gramm) Niteworks port kell elkeverni egy pohár vízben, és este, lefekvés előtt meginni, mivel éjszaka alacsonyabb szervezet nitrogén monoxid szintje.
Sportolók edzés előtt is fogyaszthatják.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog