Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak!  Részletek az "Adatvédelmi Nyilatkozatban"

Ez Sanchez Moreno Corina Független Herbalife Tag weboldala. A hivatalos Herbalife Magyarország Kft.
Weboldalért keresse fel a Herbalife.hu oldalt

Megértettem
Termékek Menü

Ami még a karcsúságnál is fontosabb

Ami még a karcsúságnál is fontosabb

Nagyon sokan azért kezdenek valamiféle diétába, mert jobban szeretnének kinézni, csinosabbak, vékonyabbak szeretnének lenni. Alapvető, természetes emberi tulajdonság hogy jobban szeretnénk tetszeni magunknak és a környezetünknek. 

Viszont ezeknek a programoknak van egy ennél sokkal fontosabb célja is, mégpedig hogy egészségesebbek legyünk, és jobb életminőségen tudjunk élni.

A rossz táplálkozási szokások magasabb egészségügyi kockázathoz vezetnek:

  • Legyengült immunrendszer, ami gyakoribb megbetegedésekhez vezethet
  • Legyengült csontok
  • Gyenge izmok és sápadt bőrszín, amely korai öregedéshez vezet
  • A túlsúlyosság komoly egészségügyi problémákhoz vezet

A helyes táplálkozás segíthet az egészségügyi kockázatok kiküszöbölésében.

A táplálkozástudomány előrehaladása fontos rálátást adott arra, hogy miből áll egy egészséges étrend:

  1. A szójából, sovány húsokból és halból származó fehérje fontos az étvágy szabályozásához, az izmok táplálásához és védelméhez.
  2. A gyümölcsökből, zöldségekből és teljes kiőrlésű gabonákból származó rostok fontosak a kiegyensúlyozott bélműködéshez és segítik a mérgező anyagok eltávolítását a testből.
  3. A tengeri halakból származó egészséges halolaj segíthet a szervezetnek a gyulladások leküzdésében, ami jót tesz a bőrnek és támogatja a szív egészséges működését.
  4. A színes gyümölcsök és zöldségek különleges növényi tápanyagokat és antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek ellátják a test legtöbb szervének a védelmét.

A jó hír az, hogy Ön irányítja a táplálkozását, így az eredményt is Ön tudja kontrollálni.

Meghatározhatja az étrendjét, a testmozgása gyakoriságát és intenzitását, és képes javítani a jelenlegi és jövőbeli egészségügyi állapotát. A megfelelő információ birtokában, és egy lépésről-lépésre haladó programmal elérheti a sikert.

 

Az optimális testi és lelki egészség kulcsa:

1 - Kövessen egy kiegyensúlyozott étrendet!

Elegendőt kell fogyasztani az egészséges ételekből, beleértve a színes gyümölcsöket és zöldségeket, fehérjét, egészséges szénhidrátokat és az éppen elegendő mennyiségű egészséges zsírokat. Az étrend kiegészítőkből származó vitaminokra, ásványi anyagokra és rostokra is gondolni kell, amelyek biztosítják az étrendből hiányzó tápanyagokat, amelyekre sejtjeinknek szükségük van a jó egészségi állapot fenntartása érdekében. 

2 - Mozogjon rendszeresen!

A rendszeres mozgás hozzásegíti ahhoz, hogy a legjobban nézzen ki, és a legjobban érezze magát. A testmozgás megedzi a szívet, oldja a stresszt, és és könnyebben elérheti az egészséges testsúlyt.

3 - Igyon sok vizet!

A testünk körülbelül háromnegyede víz. Egy átlagos napon legalább fél liter vizet veszítünk még túlzott mértékű izzadás nélkül is. Ahhoz, hogy a legjobb legyen a közérzetünk, naponta 6-8 pohár vizet kell innunk, ha sportolunk még többet.

 

A Herbalife célja, hogy megadjon minden segítséget Önnek a fenti célok elérésében. Sokszor nem könnyű összeválogatni a megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékot, ezért a Herbalife termékeiben is mindent megtalál amire a szervezetének szüksége van. A legtöbb embernek például gondot okoz, hogy hetente háromszor tengeri halat fogyasszon, ezért a Herbalifeline Omega 3 tablettával ezt könnyedén meg tudja oldani.

Ha szeretné összeállítani személyes programját, keressen bizalommal, vagy nézze meg ezt a rövid videót, ami sokat fog segíteni hogy meg tudja találni a legjobb megoldást:

Tartalomhoz tartozó címkék: blog